Fără idei nu există activitate, fără activitate nu exista viaţă!

       ”Fondul pentru Tineri” din Cahul este un program implementat în plan local de Fundaţia Comunitară Dezvoltare Durabilă Cahul, administrat de catre un grup de tineri, care urmăreşte constituirea, promovarea şi administrarea unui fond special destinat proiectelor implementate de catre tineri în scopul dezvoltarii comunităţii locale.

De la începutul acestui an, tinerii consilieri ai „Fondului pentru Tineri” din Cahul, au reuşit să desfăşoare un şir de activităţi, una din ele fiind  şi campania de colectare de fonduri.

În perioada 25 februarie – 10 martie, 2011 tinerii consilieri ai „Fondului pentru Tineri” din Cahul, au  realizat 100 de ghiveciuri cu flori (zambile şi crocoşi).  Pe lîngă faptul, că au dobîndit noi abilităţi, tinerii consilieri, au mai reuşit să obţină şi o experienţă nouă în procesul de colectare de fonduri, punînd la încercare puterea lor de convingere, îmbinînd totodată „utilul cu placutul”. Persoanele care au donat peste 20 lei au beneficiat de cite un ghiveci cu flori, care ulterior a servit drept cadou celor dragi cu prilejul sarbatorilor de primăvară, acordînd tot odata o susţinere financiară „Fondului pentru Tineri” din Cahul. Sursele financiare acumulate în urma realizării ghiveciurilor, vor fi utilizate la lansarea programului de granturi „Tinerii în acţiune”- 2011, din  luna mai curent.

Menţionăm, că anul trecut am reuşit să finanţăm 18 proiecte ale tinerilor din oraşul şi raionul Cahul, iar anul acesta tindem  să mărim numărul proiectelor înaintate şi finanţate de către „Fondul pentru Tineri” din Cahul. Deaceea, ca prim pas, am preconizat pentru săptămîna viitoare un curs de seminare în vederea instruirii tinerilor din instituţiile de învăţămînt din oraş. Invităm toti tinerii dornici de a face o schimba spre binele societăţii, să participe la aceste seminare, unde vor fi instruiţi şi încurajaţi de a scrie proiecte.

Suntem convinsi, că, prin efort comun, vom reuşi să  soluţionăm cît mai multe probleme ale tinerilor din oraşul şi raionul Cahul. Noi ,,TINERII” suntem ,,VIITORUL”, iar viitorul este în mîinele noastre!!!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: